Wat fijn dat jouw sessies zo lichaamsgericht zijn. Ik kan nu pas bij mijn weggestopte emoties komen. Dat brengt me stilte en rust.

Merthe

Lieve Annemieke, de coaching met Alisha heeft doorgewerkt! Ik ging heel anders naar mijn werk daarna. Wat een wonderlijke ontmoeting en heel mooi hoe je samenwerkt met de paarden.

Helena

Ik ben blij jou ontmoet te hebben. Even was ik bang om weer naar een psycholoog te gaan. Maar je stelde geen vragen, je luisterde zonder oordeel. Ik kan zijn wie ik ben, niets is gek.

Barbara

Het ritueel was zo bijzonder. Met dit inzicht kan ik naar het graf van mijn moeder. Als enig kind voelde ik me heel verantwoordelijk voor haar. Dat kan ik eindelijk los laten.

Josefien

Het helen van de moederpijn bracht heldere inzichten. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Nu voel ik pas dat ik zelf een andere moeder kan zijn voor mijn eigen kinderen.

Sanne

Na de mindfulness training merkte ik dat ik er nog lang niet was. De vervolgtraining was pittig, omdat ik inzag wat mijn eigen communicatie was. Zoveel geleerd. Heel veel dank. Ik kan ermee verder.

Rosemarijn

De traumaverwerking bij Annemieke voelde heel veilig. Ik zag hoeveel alles met me had gedaan. De oefeningen en huiswerkopdrachten waren heel fijn om te doen.

Elise