Individuele sessies bij Annemieke brengen je stap voor stap naar wie je werkelijk bent. Je maakt je los van je pijnlijke verleden en je maakt verbinding met je innerlijk weten. Van praten naar voelen, van voelen naar helen. Ben diep dankbaar voor dit mooie en leerzame proces.

Monique

Annemieke, je bent voor mij een warme en leerzame trainer. Het gevoel en verstand breng je op een positieve manier onder de aandacht, zonder veroordeling maar met respect.

Irma

Het bewust worden dat ik stukjes van mijn ziel heb weggestopt, helpt me nu om meer vreugde toe te laten. Door het consult voel ik mij een stuk steviger en durf ik te zijn wie ik ben. Echt prachtig!

Babette

Lieve Annemieke, fijn om erbij te zijn geweest. Mooie vrouwen met moeder-dochter thema’s. Ik kon behoorlijk bij mezelf blijven, meer naar binnen dan naar buiten. Daarna meer in mijn kracht en kon dingen bespreekbaar maken. Ik was diep geraakt dat je me hielp ‘opstaan’.

Annemarie

De wijze waarop Annemieke haar lessen geeft zijn zorgzaam en warm.

Rosaline 

Door de Mindfulness Training ervaar ik echte, diepe acceptatie van mezelf met alles wat er is. Juist in het ongewenste, waarvan ik weg wil, zit een schat verboren als ik daarbij stil durf te staan. Ik heb Annemieke ervaren als fijn; zacht, krachtig, liefdevol en respectvol. Een oase van rust en licht.

Minet

De Communicatie Training was een bijzondere reis, de route zit mooi in elkaar. Ik ben nu bereid mijn weg te gaan, met meer bewustzijn en inzicht. Annemieke, je bent een wijze waard, die iedere gast helemaal tot haar recht heeft laten komen!

Els