Lieve mensen,

Het is voor iedereen een roerige tijd. De onrust in de wereld, wellicht de onrust in jezelf of in relaties. Het is de kunst om dichtbij jezelf te blijven. De stilte te vinden in jezelf, vrede in je hart. We worden allemaal geconfronteerd met onze lichte kant en onze schaduwzijden. Weet dat dat bij het leven hoort. We kunnen leren van de dingen die we tegenkomen in onszelf.
Kiezen we voor liefde of kiezen we voor strijd? 
Wanneer je kiest voor liefde zal dat steeds vaker zijn vruchten afwerpen in alledaagse ontmoetingen en fijne momenten. Steeds meer vanuit een diepere laag. Als een gids op reis wandel ik mee met mensen die op zoek zijn naar vrede in hun hart. Dat be├»nvloedt ons leven op positieve wijze. We zijn niet langer afhankelijk van goedkeuringen van anderen, van onze partner, moeder, vader, kinderen. We kunnen kiezen vanuit authenticiteit, omdat we weten wat bij ons past en wat niet. Dat is vrijheid, dat is vrede in je hart.
In januari start ik weer met een nieuwe Mindfulness Training voor vrouwen. Daarin raak je de laag van transformatie in jezelf. Een mooie en verrijkende reis.
Tevens geef ik de workshop Moeder-Dochter relatie voor het helen van de moeder wond. Voor het aangaan van je eigen proces om innerlijk kind delen te helen en je innerlijke moeder te verwelkomen.

Mocht je meer willen weten, mail of bel gerust. Ik hoop je te zien!

Liefs,

Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *