Lezing en Documentaire ‘Messages of Hope’

Een contact met een overleden dierbare en een boodschap van hoop is troostend en hartverwarmend. We mogen ervaren dat onze geliefden dichtbij ons zijn en ons graag tot steun willen zijn. Ze leven in het ‘veld van liefde’ en die wereld is om ons heen. De aanwezigheid van dierbaren begon Annemieke jaren geleden te ervaren. Er kwamen onverwachte ontmoetingen met overleden zielen of met hen die op het punt stonden van de grote overgang. Naast het wetenschappelijke werk dat zij deed, was het voor haar een thuiskomen in de spirituele wereld. Mediumschap is werken met en vanuit liefde. Tijdens deze lezing vertelt Annemieke over haar persoonlijke ontdekking en ontwikkeling. Hoe het mediumschap een rode draad bleek te zijn in haar leven en ze daar uiteindelijk mee is gaan werken in haar praktijk.

Enige tijd geleden kwam Suzanne Giesemann op haar pad. Een integer medium en tevens een voormalig U.S. Navy Commander. Zij ontdekte door een groot verlies van een dierbare dat ze contact kon maken met de spirituele wereld. Ze schoolde zich verder in het mediumschap en schreef maar liefst 13 boeken. Daarnaast maakte ze de indrukwekkende documentaire ‘Messages of Hope’, die we deze middag zullen laten zien. Suzanne’s gave voor ‘evidential mediumship’ is een bron van wijsheid en liefde. Haar werk is herkend en erkend door vele onderzoekers naar het hiernamaals.

Voel je welkom om aanwezig te zijn bij deze bijzondere middag. Vanwege Corona zullen we ons aan de regels houden die op dat moment gelden. Mogelijk dat er door de afstand die we zullen moeten houden, in de zaal beperkt plek zal zijn. Meld je daarom tijdig aan.

Inloop vanaf 13:30 uur voor koffie en thee. Parkeren is gratis.

Graag tot dan!

Startdatum/tijdLocatieKosten
Zondag 6 september 2020 14:00 – 16:00 uurDe Meentwerf Mierenmeent 122 Hilversum€ 15,00 p.p

Inschrijfformulier