Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek toen Annemieke zich professioneel ging scholen aan de Academie voor Mediumschap van Jose Gosschalk en zich later bij Janneke Leber certificeerde als medium. Vanaf het begin voelde ze dat door de spirituele wereld hemel en aarde samenkomen. Het ongeziene wordt zichtbaar en het onhoorbare wordt hoorbaar. Als kind was zij hier al sensitief voor, maar pas toen het er mocht zijn, kon het gaan groeien en kon het zich verder ontwikkelen.

Dat gebeurde tijdens haar studie Psychologie. Steeds vaker had zij contact met overledenen en dat gaf een diepe, vertrouwde rust. In de jaren daarna merkte ze hoe haar helderziendheid en heldervoelendheid de sleutels bleken te zijn voor heling van pijn. Toen ze werd opgeleid in familie-opstellingen voelde Annemieke gemakkelijk waar iemand zijn of haar pijn zat en waar de ziel van was weggegaan. Het voelen van (familie-)trauma en het ervaren van overledenen brachten opening voor het herstel van de ziel en het terugvinden van ‘het verloren land’.

Wanneer we een deel van onszelf verliezen door pijn, trauma, stress of het verlies van een dierbare gaat de ziel roepen. We willen heel zijn. Rouwen om wat verloren is gegaan, is het proces van heel worden. Als mediamiek psycholoog geeft zij vanuit de liefdevolle wereld een boodschap door. Dat kan een boodschap zijn voor jouw ziel door wat zij voelt en ervaart in jouw energie. Of het is een boodschap van een overleden dierbare. Hierdoor kun je je weer verbinden met de heelheid in jezelf.

Individueel consult€ 85,0060 minuten

In tijden van onzekerheid en innerlijke onrust bezoeken mensen steeds vaker een medium. Een medium kan jou helpen de vinger te leggen op de zere plek. Daar waar je zelf eerst niet bij kon komen, wordt aangeraakt. De deur is geopend voor heling en een nieuwe kijk op jezelf en je leven.