Mijn levenswerk verder vormgeven vraagt me om stil te worden en me te verbinden met de natuur

Voor sommige dromen moet je tijd en ruimte creëren. Stilte is de bodem waarop dingen kunnen groeien. Voor het verder schrijven van mijn boek, ga ik vanaf 1 januari een sabbatical in. Komende maanden zie ik mijn huidige cliënten nog. Maar start geen trajecten met nieuwe cliënten meer. Pas wanneer mijn boek af is, eindig ik mijn sabbatical. Dit zal tot en met de zomer zijn.

In deze periode heb ik wel ruimte om bestaande trajecten (of vervolgtrajecten) te begeleiden. Cliënten uit 2023 kunnen nog hun reis vervolgen en zijn welkom voor verdere begeleiding. Daarnaast verzorg ik op zaterdagen of zondagen stilte retraites voor de ziel. Deze prachtige plek waar ik verblijf is als een baarmoeder waar dingen geboren willen worden. In die stilte ben je welkom. Verder zal ik aan het schrijven zijn vanuit de inspiratie die de rust, stilte en natuur zullen brengen.

Je bent altijd welkom om te mailen voor een vraag. Daar zal ik zeker antwoord op geven. Of ik je kan helpen, dat weet ik niet. Maar de deuren van mijn huis en hart staan gewoon nog open. Vanaf het nieuwe jaar schijnt de stilte op het papier om mijn levenswerk verder vorm te geven. Straks als het klaar is, wil ik graag dit levenswerk met je gaan delen. Daar verheug ik me zeer op. Voor nu, veel stilte en de natuur. Ik ontmoet je graag!

Met liefdevolle groet,

Annemieke

Gathered high in silence and stillness, the mountain is loaded with memory that no mind or word can reach. Through its illuminations, it strives to suggest the silent depths that hide it in the dark.

John O’Donohue