Communiceren vanuit het hart

Communicatie is van levensbelang. Hoe we communiceren met onszelf en de ander is gevormd door onze eerste levensjaren. De wijze waarop we gehecht zijn aan onze ouders tijdens de opvoeding, veilig of onveilig, ambivalent of vermijdend, vormt de basis van elke relatie die we aangaan. Tijdens de training leer je je bewust te worden van je eigen aangeleerde communicatiepatronen. Sommige hiervan zijn steunend in je leven en sommige zijn belemmerend in de relatie tot jezelf, je gezondheid, je geliefde, je kind, familieleden, collega’s enzovoorts.

In acht weken doorloop je de psychologische ontwikkelingsstadia via dertien belangrijke levenskwaliteiten die je nodig hebt om te kunnen communiceren vanuit het hart. Je zult gedurende de weken gaan ervaren hoe deze thema’s met elkaar verbonden zijn en hoe ze je kunnen ondersteunen om werkelijk in contact te komen met jezelf en de ander. Heartfelt communication vormt de basis van de training.

Om anders te leren communiceren, is het nodig dat je uit je comfort-zone komt. Ben je bereid te leren, ben je bereid te ontdekken, ben je bereid iets te leren kennen wat je nog niet eerder kende? In de training wordt o.a. gewerkt vanuit de Transactionele Analyse, Systemisch Werk, NLP, Boeddhistische en Positieve Psychologie, De Fontein. Opnieuw kijken naar je plek van herkomst, vanuit compassie en nieuwsgierigheid, biedt je de mogelijkheid om op een andere, nieuwe wijze te communiceren.

Je kunt de training ook individueel volgen, live of on-line. Deze is dan afgestemd op jouw eigen klacht of hulpvraag.

Inzicht in jouw oorsprong is de sleutel tot verandering. De sleutel is verborgen in je hart. Daar maak je de keuze om te veranderen in hoe je communiceert met jezelf en de ander.
Startdatum/tijdLocatieAantal deelnemers
Volgt nog, 8 sessies van 120 minutenBody & Mind centrum HilversumMax 4 vrouwen
Individueel, 8 sessies van 60 minutenBody & Mind centrum Hilversum1 persoon
Particulieren: € 425,00 inclusief btw (in groep met 3 of 4)
Particulieren: € 520,00 inclusief btw (individueel of 2 personen)
Instellingen / bedrijven € 575,00 exclusief btw

Inschrijfformulier