Van aandacht naar verbinding, van verbinding naar beweging.

De werkwijze van Annemieke kenmerkt zich door aandachtig luisteren en een helder invoelend vermogen. Er wordt gewerkt vanuit een zachte kracht, die fungeert als spiegel. Door de juiste vragen word je naar je kern gebracht, zodat jij je eigen potentieel kunt aanboren en vanuit je eigen wijsheid stappen kunt zetten. In het proces van herstel is zij een gids op je reis waar je naartoe wil groeien. Op deze reis ontmoet je jezelf: licht en schaduw mogen er allebei zijn. Je gaat actief aan de slag met je eigen thema’s en de zelf-reflectieopdrachten na elk consult zijn hierbij ondersteunend.

Annemieke werkt holistisch, dat wil zeggen lichaam en geest, hart en ziel zijn ‘een’. De meeste mensen zijn met hun bewustzijn veel in het hoofd. Ervaringen die worden opgeslagen in het brein, maar ook in het lichaam, worden geheeld door zowel cognitieve als lichaamsgerichte therapie. De nadruk ligt daarom niet alleen op belemmerende gedachten- en gedragspatronen, maar juist ook op het benutten van je eigen lichaamswijsheid, de adem, beweging, creativiteit en de natuur. Intuïtief ervaart Annemieke waar er blokkades zijn in het systeem, lichaam, psyche, relatie, gezins- of werkleven. Als de oorzaak van het probleem helder is, ga je stap voor stap het proces van heling aan.

Body & Mind centrum is professioneel in het begeleiden van diverse levensprocessen, waarin je op authentieke wijze tot persoonlijke groei zult komen. Door inzichtgevende therapie, alsook door groepstrainingen werken we samen toe naar heling op het gebied van gezondheid, relaties, werk, familie en ouderschap.

Je hebt interesse in therapie of een training. Via deze website kun je contact opnemen voor een intakegesprek. Je ontvangt een intakeformulier wat je voorafgaand retour mailt. Het eerste gesprek is oriënterend om te kijken of er een vervolg kan worden afgesproken. Het vervolg kan bestaan uit een kort traject van 4 consulten, een langer traject van 8 consulten, een eenmalige familie-opstelling, een training of workshop. In het geval van een behandeltraject wordt er in overleg een behandelplan opgesteld met de besproken thema’s. Indien nodig is een vervolgtraject mogelijk. Als er andere thema’s naar voren zijn gekomen, volgt er een nieuw behandelplan. Er wordt altijd gekeken naar het verloop van herstel met het oog op een prettige en veilige samenwerking.

A journey of a thousand miles begins with a single step.

Lao Tzu