Van aandacht naar verbinding

De werkwijze van Annemieke kenmerkt zich door aandachtig luisteren en een helder invoelend vermogen. Er wordt gewerkt vanuit een zachte kracht, die fungeert als spiegel. Door de juiste vragen word je naar je kern gebracht, zodat jij je eigen potentieel kunt aanboren en vanuit je eigen wijsheid keuzes kunt maken. 

Zij werkt holistisch, dat wil zeggen lichaam en geest, hart en ziel zijn ‘een’. De meeste mensen zijn met hun bewustzijn veel in het hoofd. Ervaringen die worden opgeslagen in het brein, maar ook in het lichaam, worden geheeld door zowel cognitieve als lichaamsgerichte therapie. De nadruk ligt daarom niet alleen op belemmerende gedachten- en gedragspatronen, maar juist ook op het benutten van je eigen lichaamswijsheid, de adem, beweging, creativiteit en de natuur. Intuïtief ervaart Annemieke waar er blokkades zijn in het systeem, lichaam, psyche, relatie, gezins- of werkleven. Als de oorzaak van het probleem helder is, ga je stap voor stap het proces van heling aan.

Body & Mind centrum is professioneel in het begeleiden van diverse levensprocessen, waarin je op authentieke wijze tot persoonlijke groei zult komen. Door inzichtgevende therapie, alsook door groepstrainingen werken we samen toe naar heling op het gebied van gezondheid, relaties, werk, familie, ouderschap of verloren ouderschap.

The wound is the place where the Light enters you. – Rumi